AĞRI GİDERİCİ YAĞLAR

1: Kekik Yağı 2:Alabalık Yağı 3: Karanfil Yağı 4: pelesenk Yağı 5: Susam Yağı 6: Sarımsak Yağı 7: Portakal Yağı 8: Gliserin Yağı 9: Çam Terebentin Esansı 10: Biberiye Yağı 11: Okaliptus Aroması

Yağlar karıştırılıp ağrıyan bölge önce kolonyalı mendil ile silinir. Sonra ağrı yağları iyice yedirilerek Bursa Masaj Salonumuzda uzman masözler tarafından sürülür.Bölge sıcak havlu ile sarılır. 2-3 saat sonra yıkanabilir.

1: KEKİK YAĞI (OLEUM TYMUS ) : Bronşit, nezle, grip, solunum yolu rahatsızlıklarına dişeti iltihaplarına, şeker hastalığına, romatizmaya önerilir.Kurt düşürücü olarak kullanılabilir.Alyuvar oluşumunu arttırır Yara ve yanıklara antiseptik olarak kullanılır.Gastrit gibi mide rahatsızlıklarına da yardımcı olur.Kolestrol ve yüksek tansiyon dengeleyecidir.Zayıflamada yağ çözücü olarak tavsiye edilir.

KULLANIŞI : Dahilen 2-3 damla, yarım fincan suya karıştırılarakveya şeker üzerüne damlatılarak kullanılır. Haricen parmak uçlarıyla uzman masözlerimiz eşliğinde masaj salonumuzda tatbik edilir.Fazla miktarda dahilen kullanımı sakıncalıdır.Düşük tansiyonlularda dahilen alınmamalıdır.

2: Alabalık Yağı (oleum de la truite) Rometizma ve bel ağrılarına iyi gelir. Bel fıtığı ve kas (Adale ) ağrılarına kullanılması önerilir. Kas gevşetici, kireçlenmeler ve mafsal ağrılarına da kullanılabilir.

KULLANIŞI : Haricen ; cilde masaj şeklinde uygulanır.

3: KARANFİL YAĞI (Oleum Eugenia) : Ağız ve mide kokularını gidermeye yardımcı olurr.Sinirleri uyuşturur.Antiseptik ve ağrı kesici olarak kullanılır.Diş ağrılarına etkili olup,dişeti çekilmesi ve iltihabına kullanılması tavsiye edilir.Haşereleri kovmaya yardımcı olur.

KULLANIŞI : Dahilen, 1 fincan suya 1-2 damla damlatarak içilir.Diş ağrılarında pamuk üzerine damlatılarak diş uzerine tatbik edilir.(Karanfil Yağı , cilde sürülmemelidir.)

4: PELESENK YAĞI (Oleum Pelesnika ) Romatizma ağrılarına kullanılması tavsiye edilir.

KULLANIŞI : Haricen parmak uçlarıyla salonumuzda uzman masözlerimiz eşliğinde masaj yapılarak tatbik edilir.

5: SUSAM YAĞI (Oleum Sesamoum ) : Dahilen müshil, haricen ise özellikle kuru ciltlere, kirpik, kaş ve saçlara rahatlıkla kullanılması tavsiye edilir.Saç kırılmasını önler. Şeker hastalığında da kullanılmaktadır. Yanıklarda iyileştirici özelliği vardır. Her cilt tipine uygundur. Yemeklere lezzet verir. Romatizma ve selülit içinde faydalıdır.

KULLANIŞI : Her sabah aç karınla 1 çay bardağı içilir. Müshil olarak da 1 çay kaşığı alınır. Haricen cilde ve saça uygulanır. salonumuzda uzman masözlerimiz eşliğinde cilde masaj şeklinde uygulanır.

6: SARIMSAK YAĞI (OLEUM ALLİUM ) : Yüksek tansiyonu düşürmeye ,iştah açmaya ,hazmı kolaylaştırmaya kabızlığı gidermeye kanı temizlemeye, kalp adalesini kuvvetlendirmeye, tansiyonu dengelemeye, saçkıran hastalığına, ayrıca saç uzamasına ve dökülmesini önlemeye etkili şekilde yardımcı olur.Mikrop öldürücü olarak da kullanılması tavsiye edilir.

KULLANIŞI : Dahilen: 1 fincan suya 4-5 damla damlatılarak günde 3 defa içilir. HARİCEN : Cilde masaj şeklinde sürülür.